ROTJETOE, Minimal Bling is een sieradenmerk van Rotterdamse makelij. Met diverse stijlen en smaken in kettingen en armbanden. Het verenigt jong en oud, city en outdoor, blij en ontstemd, keurig en wild... De sieraden zijn met de hand en met zorg samengesteld in verrassende combinaties van meerdere materialen en soorten hangers. Unieke stuks en kleine oplage. De materialen worden overal vandaan geplukt: winkeltjes, webshops en vintage. Rotjetoe dragen betekent lef hebben en je sierlijk onderscheiden.De armbanden bestaan uit een freaky mix van verschillende soorten natuurlijke en/of kunstmatige kralen in verschillende patronen. De serie ‘Urban Chique’ combineert geraffineerd glamour met alledaagse brille. Achteloos opvallend voor hen met oog voor detail en een zelfbewuste neiging tot eigenzinnigheid. ‘Happy Posh’ herken je aan een vrolijke mix van stijlen en kleuren in slimme patroontjes. Tiptop en speels voor alledag of splendid naar een feestje. En ‘Ketelblinky’ kenmerkt zich door een stoere melange van natuurlijke en industriële kralen. Laverend tussen daadkracht en romantiek van harbour city life.
De kettingen bestaan uit combi's van schakels en bedeltjes. ‘United Chains’ wordt gevormd door een ultieme samensmelting tussen metallic kettingen en elegante kunststof schakels. Zo tover je complexe verbindingen van verschillende invloeden en inspiratiebronnen tot een eigen stijl. ‘Charmy Bling’ zijn ultiem aaibare kettingen met een onweerstaanbare hanger of een originele verzameling van bedeltjes. Echt een eye-catcher voor alle leeftijden en stijlen, op alle delen van de dag.Moeder-dochter-vader-zoon-bbf
. Kettingen die je kan delen en dezelfde armbanden voor groot en klein. Voor jezelf en je dochter/zoon/vader/moeder/best friend forever. Ga je samen de stad in of naar een feestje? Laat dan subtiel zien bij wie je hoort. Een erfstuk om gelijk en tegelijk te dragen dus. Hoef je niet te wachten tot later en heb je er samen plezier van.

ROTJETOE, Minimal Bling: Dare to wear... and share!